Sluiten
  • Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending boven €50 (NL & BE)
  • Persoonlijke service
Winkelwagen0 Items Total € 0,00

ONZE MISSIE

Één ding weten we zeker: happy kids make happy moms. We doen er daarom als merk alles aan om een complete collectie basics te ontwerpen in prachtige kleuren voor kindjes van modebewuste mama’s. De basics zijn altijd een combinatie van goede kwaliteit, comfort en pasvorm met stijlvol en trendy design: practical yet stylish.

Maar het geldt ook andersom: happy moms make happy kids. En dat zie je overal terug bij Little Label. Bijvoorbeeld met onze klantenservice willen we graag bijdragen aan ‘happy moms’. Service en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Ook het personeelsbeleid is er op gericht dat je je enerzijds kunt ontwikkelen, maar je daarnaast ook met plezier kunt wijden aan de kids.

about us

ONS TEAM

Wij zijn een hecht team met een gezamenlijke passie: steeds weer de mooiste en meest comfortabele basics ontwikkelen waar kids blij van worden. We verzorgen het hele traject, van ontwikkelen van de styles (kleur- en stofkeuze, pasvorm), productie begeleiding, de verkoop, communicatie tot en met het moment dat het bij de klant wordt afgeleverd. 

astrid arts - customer service & sales support
Het is belangrijk dat de klanten zich welkom voelen in de webshop van Little Label. Ze zijn bij Astrid in 
goede handen. Klantgerichtheid en goede service zijn hierbij het allerbelangrijkste. Astrid is ook het belangrijkste aanspreekpunt voor inkopers in de detailhandel. Ze kent alle retail-klanten van Little Label en levert de best mogelijke service.

jesse bergsma - sales
Jesse is eindverantwoordelijk voor de BtB sales, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Europa is zijn werkgebied en realiseert daar de internationale ambities van Little Label. Het is een kwestie van tijd dat we daar andere werelddelen aan toe kunnen voegen!

evi van zelst - sales nederland
Evi heeft jarenlange ervaring in de kindermode en weet precies wat er speelt in de branche. Zij kent de winkels persoonlijk en is hèt aanspreekpunt voor de retailers in Nederland bij Little Label. 

ingrid pouwproduct development
Ingrid heeft jarenlange ervaring in design en ontwikkeling van collecties. Productontwikkeling is bij haar in goede handen als belangrijkste schakel in de ontwikkeling van nieuwe collecties.

hayley eckhart - social media
Hayley is verantwoordelijk voor online marketing en social media. Zij houdt ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is als jongste collega nu al onmisbaar in het team.

susan boersema -  design
Elk nieuw seizoen ontwerpt Susan de mooiste designs en prints voor onze collecties. Al een aantal jaar is ze van grote waarde voor Little Label met inspirerende ideeën en nieuwe designs.

jurate chimarios - online
Jurate werkt vanuit London. Van waar ze de webshop monitort, en zich ontfermt over de technische kant van de online activiteiten van Little Label. 

margeriet van der Laak - graphic design
Voor alle brochures, website en divers artwork vertaal Margeriet het concept en gevoel van Little Label naar mooi design en inspirerende beelden.

charlotte de Leeuw - founder & general manager
Na jarenlang voor diverse tijdschriftuitgeverijen gewerkt te hebben koos zij er 10 jaar geleden voor Little Label te starten. Ze raakte bevlogen door het ondernemerschap, het merk Little Label, en de mensen die er werken. Charlotte is eindverantwoordelijk voor het algemeen, financieel en commercieel management.

 

WERKEN BIJ LITTLE LABEL
We zijn een snel groeiend bedrijf en daardoor steeds op zoek naar fijne collega’s. Spreekt bovenstaande je aan, mail dan je CV en motivatie naar: info@littlelabel.nl
Er zijn ook stageplekken beschikbaar bij Little Label voor enthousiaste studenten met ‘hands-on’ mentaliteit.
 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, nieuwe Little Label collecties en aanbiedingen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om de Little Label nieuwsbrief te ontvangen.