Sluiten
  • Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending boven €50 (NL & BE)
  • Persoonlijke service
Winkelwagen0 Items Total € 0,00

ruilen en retourneren

Wij doen er alles aan om je een produkt te leveren dat aan al je verwachtingen voldoet. Heb je desondanks twijfels over (een deel van) je bestelling, dan kan je deze artikelen retourneren door onderstaande instructies te volgen.

Hoe kan ik een artikel retourneren/omruilen?
Nadat je je bestelling ontvangen hebt, kun je bij Little Label binnen 45 dagen het ontvangen produkt retourneren. Het artikel en de verpakking dienen wel compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, zal Little Label het geretourneerde item niet accepteren.
Let op: De kosten voor het terugsturen van het pakket zijn voor eigen rekening.

Retourprocedure
1. Meld je retour of ruiling aan door een mail te sturen naar: bestel@littlelabel.nl, met daarin je ordernummer, naam, produkt(en) en de reden van retour of ruiling.

2. Stuur altijd de originele pakbon mee met je zending. Vergeet dit niet, wij weten anders niet van wie de retourzending afkomstig is en kunnen deze dan ook niet in behandeling nemen. Mocht je de pakbon niet meer hebben, doe dan een brief met je bestelnummer, naam, adresgegevens, en e-mail in de doos.

3. Verstuur het pakket bij voorkeur met een pakketdienst waarbij je een verzendbewijs of Track & Trace-nummer krijgt. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd.

4. Zijn er verkeerde of beschadigde artikelen geleverd, dan zijn de kosten van het retourneren vanzelfsprekend voor Little Label. Je ontvangt in dit geval per mail retour-instructies waarmee de defecten kosteloos geretourneerd kunnen worden.

5. Ruilen: Wij kunnen je artikelen niet automatisch omruilen. Mocht je een artikel willen ruilen dan kun je deze retourneren en online het gewenste artikel opnieuw bestellen. Je ontvangt van ons dan een code waarmee er voor je ruilbestelling geen verzendkosten zijn. Het aankoopbedrag van de retouren wordt teruggestort zodra wij de retourzending hebben ontvangen.

6. Retourneren: Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zal op je rekening worden teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen.

Retouradres
Little Label
p/a Postbus 115
1700 AC Heerhugowaard

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, nieuwe Little Label collecties en aanbiedingen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om de Little Label nieuwsbrief te ontvangen.