Sluiten
  • Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending boven €50 (NL & BE)
  • Persoonlijke service
Winkelwagen0 Items Total € 0,00

social awareness

Little Label kleding duurzaam geproduceerd

De gehele collectie basics, newborn, sleep & underwear is gemaakt van orgainc katoen. Merendeel van de producten (ongeveer 85%) van Little Label zijn vervaardigd door GOTS gecertificeerde bedrijven. We streven ernaar om de gehele collectie binnen 1-1,5 jaar GOTS gecertificeerd te hebben. Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel.

Een GOTS certificering betekent dat het hele productieproces, van het verbouwen van de vezels, de verwerking tot garen en stof, het maken van het eindproduct, het verven, de verpakking, en de logistiek is uitgevoerd op een maatschappelijk verantwoorde, milieu vriendelijke en biologische manier.

De hele keten voldoet ook aan eisen zoals bijvoorbeeld goede arbeidsomstandigheden en geen kinderarbeid. Ook wordt er in de hele keten gekeken naar hoe men om gaat met chemicaliën, waterverbruik en waterzuivering.

Onze producten komen uit verschillende landen/fabrieken. We werken al jaren heel prettig samen met dezelfde leveranciers, die we met regelmaat bezoeken. Dat voelt goed en vertrouwd, en is heel prettig samenwerken met mensen die je goed kent. We produceren in Portugal, Turkije en China. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, nieuwe Little Label collecties en aanbiedingen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om de Little Label nieuwsbrief te ontvangen.