Sluiten
  • Verzending binnen 24 uur
  • Gratis verzending boven €50 (NL & BE)
  • Persoonlijke service
Winkelwagen0 Items Total € 0,00

De bestellingen worden elke dag verstuurd. Heb je op maandag, dinsdag of donderdag vóór 14.00 uur besteld en op vrijdag vóór 10.00 en betaald met iDeal, creditcard, of PayPal dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag.

Betaling met bankoverschrijving
LET OP: Als je voor de betaalmethode bankoverschrijving hebt gekozen dien je eerst het aankoopbedrag over te maken alvorens wij de bestelling kunnen afsturen. Het duurt ongeveer twee à drie dagen voordat wij het geld ontvangen hebben en dus je order kunnen versturen. In een andere e-mail van DocData (onze payment provider) ontvang je de gegevens met het bankrekening nummer en het betalingskenmerk. Het is belangrijk dat je dit betalingskenmerk bij je betaling vermeldt voor een snelle verwerking. Bij alle andere betaalmethodes, zoals iDeal, creditcard, of PayPal, versturen we je bestelling direct (zie bovenaan voor meer info).

Alle bestellingen worden door ons met Post NL verzonden. Bestellingen van 3 of minder artikelen worden met brievenbus post verstuurd. Heb je een (kraam) kado en het snel nodig, laat het ons dan svp weten in het opmerkingenveld. Dan houden we hier rekening mee.

In de regel bezorgt PostNL (TNT-post) je zending binnen 24 uur nadat het bij ons is opgehaald (België 48 uur). Uiteraard lukt dit vaak wel, maar niet altijd. Wij vragen je begrip hiervoor (wij kunnen er in ieder geval niets aan doen).

Houd alstublieft rekening met het volgende:
PostNL pakketdienst bezorgt op andere tijden dan de gewone post.

Wij hebben geen invloed op het tijdstip van bezorgen.

PostNL bezorgt 6 dagen in de week. Indien je niet thuis bent, zal de postbode het pakket een dag later opnieuw aanbieden. Mocht je bij deze tweede bezorging ook niet thuis zijn, dan kan je het pakket bij het postkantoor ophalen. Je ontvangt dan een bericht van de postbode in je brievenbus waarop staat waar je het pakket kunt afhalen. Hiervoor heb je 3 weken de tijd.

Bestellingen vanaf € 50,00 zijn verzendkosten vrij!

Verzendkosten

Bestemming   Bestellingen onder € 50
    Bestellingen vanaf € 50
Nederland & Belgie   €   1,95     €   0,00
Europa   €   5,95     €   5,95
Overige landen   € 12,95     € 12,95

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, nieuwe Little Label collecties en aanbiedingen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om de Little Label nieuwsbrief te ontvangen.